- Hej! jag heter Sabina Eklund.
Det är jag som är ägare av HIPPO K9 Sport & Örtspecialisten.
Jag har alltid varit intresserad av djur och då främst hästar.
Jag håller både på med tävlingsridning och ridsportavel.
 
Vi säljer Ört blandningar och rena örter för att stärka och balansera kroppsfunktionerna.
Naturenliga fodertillskott av högsta human kvalité för bästa ekonomi och effekt.
För Häst, hund och katt
För människor som är mån om sin hälsa nu och för  framtiden. 

Jag som oftast svarar på dina frågor heter Sabina Eklund och är utbildat Fytoterapeut. Alla frågor är bra frågor. Göran Andersson tar emot beställningar, packar paket och är vår allt i allo.

Efter en ridolycka med whiplash skada har tävlings ridningen begränsats till lokal/regional nivå och jag har därmed fått tid att ägna mig proffessionellt åt mitt andra stora intresse nämligen ÖRTER och dess traditionellt välgörande verkan på kroppen vid olika sjukdomstillstånd.
Emma jobbar på HippoK9 nuEmma Persson bor i Ljusdal med sin sambo och jobbar eftermiddagar. Hon tar emot beställningar, packar och lite annat smått och gott.

Emma har ridit sedan barnsben och tävlar med sin ridhäst Cleopatra VT, mesta dels i dressyr men gillar lite fart och fläkt och tackar inte nej till en sväng på terrängen.
Lilla g (jackrussel terrier) är hennes trogna följeslagare och hela familjen är flitiga användare av örter!


Jag ger alla mina hästar örter som ett generellt tillskott. De är lugna och harmoniska med "välmåendefläckar" i hårremmen. Tidigare köpte jag en Newforest ponny som hade diagnosen kronisk bronkit. Han var väldigt känslig för damm och hårdare ridning. Jag började genast utfordra honom örter. Ponnyn började fungera normalt.

Jag intar själv örter också för de NATURLIGA vitaminernas skull och för den i många fall goda smaken. Jag har studerat Fytoterapi och ger även föredrag efter överenskommelse. Jag välkomnar Dig, Din Häst och Din Hund till ÖRTERNAS värld med HIPPO K9 Sport & Örtspecialisten
vi väljer örter av högsta kvalitet sortiment.


Studerat iris diagnostik, grundmedicin & termografi.
Jag håller även föreläsningar och kurser.

 

 
Detta är ett instrument som min mormors far använde.
Han var lite som en by veterinär-Klok gubbe.


Instrumentet användes när korna hade trum-sjuka och höll på att brista i matsmältningsorganet av gasbildning.
De var då så uppsvällda som en ballong. Instrumentet stacks in i lägdan framför höften. Stick spjutet drogs ut och den trattliknade hylsan satt kvar ur vilken det vällde ut gas och grön sörja. Man såg därefter hur kon minskade i omfång och intog normal bukfason och kons liv var då räddat.

Han använde sig av olika recept vid andra
åkommor hos folk och fä. I många av recepten ingick kåda.
 
Lille Vide har tillkommit i familjen.Vide betyder skog på fornnordiska. Vide var också Odens son Vidars land - platsen som Vidar härskade över och där växte grönt gräs och högt ris. Vide är också en bra läkeväxt – släkt med vitpil som ingår i AcutiX